MILORAD DODIK KRITIKUJE CHRISTIANA SCHMIDTA: "On je nebitan koliko god se trudio da bude važan" (VIDEO)

"Mene Schmidtove izjave ne interesuju niti bi trebalo da interesuju javnost u RS", izjavio je Dodik

  • Politika

  • 20. Jan. 2024  

  • 2

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik naveo je da je "nelegitimni visoki predstavnik Christian Schmidt irelevantan i nije ni osnova ni predmet našeg djelovanja".

"Mi smo ove političke stavove iznosili i ranije i javnost zna da smo mi tražili da se mandat vrati stranci i da budu zatvorene liste itd. To smo predlagali dok je u partnerstvu bio SDA koji su isto imali volju, ali nisu nikada željeli da to sprovedu jer su imali naloge stranaca da se to ne desi", naveo je Dodik, pa dodao:

"Mene Schmidtove izjave ne interesuju niti bi trebalo da interesuju javnost u RS. On je nelegalan bez obzira na to koliko se trudio da se pokaže bude važan", izjavio je Dodik, prenosi RTRS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...