POZNATI INFLUENSER UBIO BRAČNI PAR: Zakucao se u njihov automobil - u krvi mu pronađene NEDOZVOLJENE SUPSTANCE

Vozila su potpuno havarisana.

  • Hronika

  • 20. Jan. 2024  

  • 0

Popularni influenser, Noah F. koga na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, iznajmljenim skupocjenim Mercedesom ubio je bračni par penzionera nakon što se velikom brzinom i pod utjecajem kokaina, zakucao u auto nesretnih penzionera na periferiji Berlina.

Vajar Roland R. (79) i njegova supruga Rita R. (76) krenuli su toga dana na fizikalnu terapiju, kada ih je divljačka vožnja Noaha F. odvela u smrt. Kako se navodi, on ih je udario Mercedesom AMG većom brzinom, nakon čega su oba vozila havarisana završila pored puta u rezidentnom predgrađu Berlina Vilmezdorfu.

Auto uništen nakon sudara

Prema navodima policije, muzičar i influenser koji ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, zanemario je pravilo prednosti u saobraćaju. Od siline udara njegov automobil je unakažen do neprepoznatljivosti nakon sudara, kao i bočni dio vozila supružnika, Škoda Fabia.

Prema pisanju "Blida", oni su preminuli na licu mjesta. Tokom uviđaja u krvi mladog influensera pronađeni su tragovi kokaina.

Svjedok užasnog sudara napisao je u svojoj izjavi kako je spojler automobila "odletio" nakon udara, što znači da je Noah vozio više od 80 km/h kada je drugom vozilu oduzeo prednost i udario ga.

alt

"Na mjestu gdje postoji tabla na kojoj je definisano pravo prvenstva Noah F. nije kočio. Skupocjeni Mercedes se bočno zabio u Škodu Fabiju koja je dolazila iz Vilmersdorfa na put L384", navodi se u policijskom izvještaju. 

Novu godinu proveo u luksuznom spa centru

Noah F. je očigledno proveo Božić i Novu godinu u obližnjem wellnes hotelu. Kako je istraga pokazala, do tamo je došao iznajmljenim AMG Mercedesom.

Policijski test nakon udesa pokazao je prisustvo kokaina u njegovoj krvi. Krv mu je uzeta na klinici Markendorf u Frankfurtu. Takođe, kako piše "Bild" Noa je vozačku dozvolu dobio tek prije nekoliko mjeseci. Noah F. je sada pod istragom za ubistvo iz nehata.

Žrtva poznati umjetnik

Žrtva nesreće Roland R. bio je poznati umjetnik i vajar u regionu. Stvorio je mnoge skulpture u nekoliko gradova i mjesta u istočnom Brandenburgu.

Na mjestu gdje su njegova supruga i on poginuli, prije nekoliko dana su osvanule dirljive poruke stavljene na krst od grančica. Kako se navodi, crteže srca i anđela ostavile su unuke tragično nastradalih penzionera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...