"MI ŽELIMO DA FEDERACIJA BiH FUNKCIONIRA": NES i Stranka za BiH podržavaju Budžet entiteta FBiH

"Mi želimo da Federacija BiH funkcionira i da korisnici i građani nisu taoci".

  • Politika

  • 24. Jan. 2024  

  • 0

Zastupnici Narodnog evropskog saveza BiH i Stranke za BiH u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH podržat će Prijedlog budžeta Federacije za 2024. godinu, saopćeno je.

"Mi želimo da Federacija BiH funkcionira i da korisnici i građani nisu taoci. Pozivamo premijera FBiH Nermina Nikšića da kroz Budžet za 2024. godinu bude pravedan prema svima. Svjedoci smo da je u posljednjem periodu ta pravednost izostavljena. Želimo pokazati i javnosti da NES i SBiH svojim politikama žele osigurati pravedan život građanima", kazao je Irfan Durić, šef Kluba NES-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije". 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...