NOVI DOKAZ NEZAPAMĆENE IZBORNE KRAĐE U REŽIJI VUČIĆEVOG REŽIMA: U prizemnoj kući prijavljeno 40 birača, većinom iz RS (VIDEO)

SNS-u su adut bili fantomski birači. Prijavljivali su ih na trafo-stanice, zgradu Vodovoda, bolnice, telefonske govornice...

  • Regija

  • 28. Jan. 2024  

  • 2

Dokaza da su izbori u Srbiji održani 17. decembra prošle godine bili nepošteni ima pregršt. Uradili su sve iz Srpske napredne stranke ne bi li prekrojili volju građana cijele zemlje, a posebno Beograđana, pa su tako pribjegli oprobanom receptu - adut su im bili fantomski birači. Prijavljivali su ih na trafo-stanice, zgradu Vodovoda, bolnice, telefonske govornice... Stranka slobode i pravde je sve to otkrivala, a ove nedjelje je iznijela i još jedan dokaz zašto ovi izbori moraju da se ponište, piše beogradski portal Direktno.rs.

Naime, novi dokaz nezapamćene izborne prevare zabilježen je na opštini Stari grad, tačnije u Jevrejskoj ulici broj 17, gdje je na adresu prizemne kuće prijavljeno čak 40 birača?! Nevjerovatno!

"U Jevrejskoj ulici broj 17 na Starom gradu, u prizemnoj kući, prijavljeno je nevjerovatnih 40 birača. Čak 33 je prijavljeno prošle godine, većinom iz Republike Srpske. Ovo je još jedna izborna prevara zbog koje izbori moraju biti poništeni", naveli su iz OO Stranke slobode i pravde Stari grad.

A onda su sve to dokumentovali i video snimkom, u kom su prikazali i kako izgleda kuća na koju je prijavljeno čak 40 birača.

"Da li iko može da povjeruje da ovdje u Jevrejskoj ulici u broju 17 živi 40 ljudi? 2021. godine je bilo prijavljeno svega šest birača, 2022. - sedam, da bi danas na ovoj adresi, prema Istinomjeru, navodno živjelo 40 ljudi. To su birači iz Bijeljine, Foče, Sokoca, Trebinja, Sarajeva, Zenice, Rogatice, Višegrada", ističu iz SSP u video snimku.

Nakon toga su pročitali i ko je sve u posljednjih godinu dana prijavljen na ovu adresu, uz opasku...

"Ovi ljudi nisu nikada živjeli na ovoj adresi. Prijavljeni su ovdje samo da bi glasali. Ovo je još jedna u nizu prevara zbog koje ovi izbori moraju biti poništeni", zaključuju iz OO Stranke slobode i pravde Stari grad.

Ovo je samo još jedan dokaz kakva je prevara izvedena na izborima 17. decembra, ali je i novi pokazatelj da su ovi izbori sve suprotno "najčistijim ikada", kako ih je u više navrata nazvao Aleksandar Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...