„POZVATI NA ODGOVORNOST MUDERISA I REISA KAVAZOVIĆA…“: Gore društvene mreže nakon istupa Elmedina Konakovića i kritika upućenih „braniteljima“ lika i djela Fadila Novalića…

Uslijedile su brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 30. Jan. 2024  

  • 6

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa lidera Naroda i pravde Elmedina Konakovića.

Konaković je kritizirao brojne istupe bh. političara koji su stali na stranu bivšeg premijera Federacije BiH Fadila Novalića koji je pravosnažno osuđen na četiri godine zatvora u aferi „Respiratori“. Uslijedile su brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Preplavili su medije Novalić i Hodžić tezama da su nevini, Fadil Novalić kaže da mu je sve spakovao NiP, Hodžić da je osuđen za djelo za koje nije ni optužen.

Sda i Bakir Izetbegović naravno zvanično saopštenje u istom tonu, a njihovi telali još su brutalniji.

U kampanju su se uključili Željko Komšić koji tvrdi da je proces montiran i podržava Hodžića i ostale, reis Kavazović kaže da su osudjeni nevini, a Muderis kaže da sam ja sve spakovao sa “onima koji ubijaju djecu u Palestini”.

E zbog toga trebamo, a ako Bog da i hoćemo, ovu priču dovesti do kraja!

Da vidimo jesu li dokazi podmetnuti, izmišljeni, pakuju li Murphy, Konaković i još neki nevinim ljudima ili se ova gore navedena grupa bori za stranku i stranačke lopove mimo zakona, morala i etike.

U raspravu ćemo uključiti sve pravne autoritete i proći dokaz po dokaz, paragraf po paragraf.

U nekoga se mora pokazati prstom.

Jer u borbi za istinu i pravdu nema kalkulacija, poručio je Konaković.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...