XAVI OTVORENO PROGOVORIO I REALU I SUDIJAMA: "Misle da smo glupi"

Odlazeći trener Barce kaže da su arbitri pristrasni prema Madriđanima.

  • Sport

  • 03. Feb. 2024  

  • 0

Xavi Hernandez, trener Barcelone, ponovo je žestoko napao sudije da donose odluke u korist najvećeg rivala Reala iz Madrida, prenosi Sport Klub.

Prije desetak dana je govorio posle Realovog preokreta protiv Almerija,  a sada se još jednog oglasio.

“I u Realovom meču protiv Getafea dešavale su se stvari koje nisu normalne. Mi ne možemo na njih da utičemo, ali svi ih vide. Uz takve sudijske odluke biće veoma teško da odbranimo titulu“, istakao je Xavi.

Odlazeći trener Barce kaže da su arbitri pristrasni prema Madriđanima.

“To se dešava iz sedmice u sedmicu i sve im se dozvoljava. Utiču na ishod takmičenja. Slijepac može da vidi šta rade. Diego Simeone je prije neki dan rekao da svi misle da smo glupi. Nismo glupi, svima je jasno šta se ovdje dešava“, rekao je Xavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...