KĆERKA MICHAELA JACKSONA: Sve je iznenadila svojim pojavljivanjem, gdje su nestale mnogobrojne tetovaže? (FOTO)

"Volim svoje tetovaža i piercinge, ali i eksperimentirati..."

  • Žena

  • 05. Feb. 2024  05. Feb. 2024

  • 0

Paris Jackson na crveni tepih dodjele nagrada Grammy stigla je u jednostavnoj elegantnoj crnoj haljini s izrezima modne kuće Celine koje je sparila s crnim kožnim sandalama otvorenih prstiju.

Kosu je raspustila da lagano pada s valovima koji su se jedva nazirali. A i make-up je bio gotovo nevidljiv tek dobar puder, bronzer i tuš na očima.

 A i make-up je bio gotovo nevidljiv tek dobar puder, bronzer i tuš na očima. Kći pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona sve je iznenadila jer prvi put nakon toliko godina, nisu bile vidljive njezine prepoznatljive tetovaže. Paris inače ima gotovo 80 tetovaža po cijelom tijelu. I dok su se neki pitali je li bila na laserskom uklanjanju, na društvenim mrežama je pojasnila kako ih je ipak samo prekrila i to puderom Cover FX.

iječ je o američkom brendu koji je godinama bio vrlo popularan, tačnije od 1999. kada je osnovan do 2021. kada su odlučili prestati s radom. Ipak, nakon godinu i pol istraživanja i poboljšavanja formule, prvenstveno pudera po kojima su bili i poznati, su se vratili na tržište. Naglašavaju kako njihov puder odlično prekriva sve, pa i tetovaže što su i pokazali u eksperimentu s Paris, prenosi Gloria.hr.

image

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...