LEŽERNI IZGLED: Skinny traperice i dalje ne gube na popularnosti, a ovako ih nosi princeza Charlene (FOTO)

Princeza Charlene pokazala je svoju sportsku stranu kada je proteklog petka viđena sa svojim suprugom princom Albertom i devetogodišnjim blizancima Gabriellom i Jacquesom.

  • Žena

  • 06. Feb. 2024  

  • 0

Princeza Charlene pokazala je svoju sportsku stranu kada je proteklog petka viđena sa svojim suprugom princom Albertom i devetogodišnjim blizancima Gabriellom i Jacquesom.

Nekadašnja olimpijska plivačica (46) primijećena je na susretu Eurolige između monegaškog tima Roca i istanbulskog Fenerbahçea. Na tribinama utakmice princeza je osvanula u leđernom looku postignutom komadima poput kratke jakne parka stila s potpisom francuskog Louis Vuittona, figuri prilagođene sa detaljem uzica u struku. 

Ovaj dizajnerski komad uparila je s bijelim džemperom visokog ovratnika i parom tamno obojanih skinny traperica. Neočekivani dodatak njezinom ležernom stajlingu bile su velike naušnice ringovi koje su odskakale od decentnih verzija kakvim inače stilizira odjevne kombinacije.

Društvu na utakmici Eurolige princezi Charlene činio je suprug, princ Albert i devetogodišnji blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques.

Nekoliko dana monegaška kneževska porodica, prenosi Tportal, učestvovala je na ceremoniji obilježavanja dana svete Devote, zaštitnice Korzike i Monaka, a kao i uvijek, plavokosa princeza oduševila je profinjenim stajlingom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...