ŠEIK SPREMIO BOGATSTVO ZA ĐOKOVIĆA, NADALA, ALCARAZA...: Ko pobijedi zaradiće duplo više nego da osvoji grand slam, a svakom učesniku samo za dolazak bit će isplaćeno...

Na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Danil Medvedev i Holger Rune.

  • Zabava

  • 07. Feb. 2024  07. Feb. 2024

  • 1

Iz Saudijske Arabije stigla je najava velikog teniskog spektakla pod nazivom "Slam šest kraljeva", a već se priča i o nagradnom fondu turnira.

Kako je objavljeno, na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Danil Medvedev i Holger Rune.

Kako saznaje britanski "The Telegraph", svaki učesnik trebalo bi da dobije ček od 1,5 miliona dolara, dok bi pobjednik bio bogatiji za čak šest miliona dolara.

To znači da bi Đoković mogao zaraditi skoro duplo više nego kada bi osvojio US Open, čiji je fond tri miliona dolara, piše Nova.rs.

Kraljevska porodica Saudijske Arabije biće u Rijadu i očekuje se da će ispuniti tribine na teniskom spektaklu.

Ovaj turnir biće organizovan usred ATP sezone, ali još uvijek nije poznat datum. Najavljeno je da će biti u oktobru, vjerovatno između mastersa u Šangaju i Parizu

Isto tako, ostalo je da se pojasni u kom formatu će izgledati takmičenje. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...