SELEKTOR SAVO MILOŠEVIĆ NAKON ŽRIJEBA: "Prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat" (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Bosne i Herecgovine, saznala je protivnike za ovogodišnje izdanje UEFA Lige nacija.

  • Sport

  • 08. Feb. 2024  

  • 0

Fudbalska reprezentacija Bosne i Herecgovine, saznala je protivnike za ovogodišnje izdanje UEFA Lige nacija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine voljom žrijeba, našla se grupi UEFA A3 Lige nacija, zajedno sa selekcijama Nizozemske, Mađarske i Njemačke.

Nakon žrijeba oglasio se i selektor Bosne i Hercegovine, Savo Milošević.

“Grupa je otprilike to što smo mogli da očekujemo, s obzirom da snaga ostalih grupa nije slabija, sve je to tu negdje. Morala je biti jaka grupa u A diviziji, to je istovremeno i šansa da se kroz to takmičenje ne gledajući rezultat dođe do nekih novih mlađih igrača.

U svakom slučaju prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat, već uigravanje ekipe i možda da kroz to takmičenje provjerimo još neke igrače, u svakom slučaju atraktivno, s obzirom da mi već imamo dvije dogovorene utakmice sa Engleskom i Italijom. Bit će izuzetno atraktivnih utakmica za Bosnu i Hercegovinu u narednom periodu i nadamo se da ćemo obradovati sve ljubitelje fudbala, na nama je da se što bolje pripremimo", kazao je selektor.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...