RASPISANA POTRAGA: Nasrnuo automobilom na policajca pa bježao od Opatije do Rijeke

Osumnjičeni 30-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu za počinjenje 'prisile prema službenoj osobi' i 'prijetnje na štetu hrvatske državljanke.

  • Hronika

  • 09. Feb. 2024  

  • 0

Tridesetogodišnji muškarac za kojim je raspisana potraga nasrnuo je automobilom na policajca koji ga je pokušao zaustaviti u Opatiji, a nakon bijega zaustavljen u naselja Hosti u Rijeci, izvijestila je u petak Policijska u uprava primorsko-goranska

Kako je priopćeno iz PU, policijski službenici u četvrtak su zaprimili dojavu da se na području Opatije nalazi 30-godišnji hrvatski državljanin za kojom je zagrebačka policija raspisala potragu za hapšenje. Nakon što ga je policija u 11,45 sati u Opatiji uočila u osobnom vozilu riječkih registracija i pokušala zaustaviti, 30-godišnjak je vozilom krenuo na njih.

Potom je velikom brzinom krenuo prema Matuljima oglušujući se na zvučne i svjetlosne znakove policije za zaustavljanje. Tako je od Opatije preko riječke zaobilaznice pa sve do Viškova i Pehlina jurio vozilom čineći različite prekršaje, sve do naselja Hosti gdje se zaustavio i izašao iz vozila te pješice pokušao pobjeći.

Oko 12,35 sati 30-godišnjaka su sustigli policijski službenici iz I. policijske postaje Rijeka te ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, navodi se u priopćenju.

Osumnjičeni 30-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu za počinjenje 'prisile prema službenoj osobi' i 'prijetnje na štetu hrvatske državljanke.

Uz to je prekršajno kažnjen zbog više prometnih prekršaja i ugrožavanja sigurnosti prometa, izvijestila je primorsko-goranska PU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...