VASKOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: Sasvim kratko pitanje za Almira Džuvu –„Je li to državna tajna…“!?

Osim ako taj mogući odgovor nije državna tajna, poručio je Vasković.

  • Mini market

  • 12. Feb. 2024  

  • 0

Sasvim kratko pitanje za Almira Džuvu, direktora OSA BiH uputio je novinar Slobodan Vasković: „Otkud Siniši Rakiti službeni automobil OSA BiH na raspolaganju, nakon što je privođen zbog posjedovanja Sky-aplikacije?“

-Da podsjetim, Rakita je, zajedno sa još jednim licem, uhapšen i priveden 30.10. prošle godine u Sarajevu. Rakita je tom licu odavao službene tajne OSA-e BiH.

Kada je uhapšen, Rakita je bio Džuvin savjetnik. Nakon toga, umjesto da bude suspendovan, prebacuju ga da radi u banjalučkoj kancelariji OSA i daju mu na raspolaganje i službeni automobil.

Možda da bi njime mogao da ide na suđenja, jer bi uskoro protiv Rakite trebalo da Tužilaštvo BiH podigne optužnicu?! Na to pitanje tačan odgovor zna Almir Džuvo, direktor OSA BiH, pa može da ga, nakon vikenda, ponudi javnosti kao objašnjenje. Osim ako taj mogući odgovor nije državna tajna, poručio je Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...