"SB" ZABILJEŽILA: Benjamina Karić uručila "Ključ Grada Sarajeva" generalnom sekretaru Lige muslimanskog svijeta (FOTO)

"Svijetu sada više nego ikada trebaju lideri koji zagovaraju mir, međusobno poštovanje i dijalog." 

  • Vijesti

  • 12. Feb. 2024  12. Feb. 2024

  • 2

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, pozdravila je danas u Parlamentarnoj skupštini BiH - učesnike Međunarodne konferencije "Članovi parlamenata i vjerski lideri za mir i suživot".

"Bila mi je posebna čast Nj.E. dr. Mohammed Al-Issa, generalnom sekretaru Lige muslimanskog svijeta, uručiti 'Ključ Grada Sarajeva'. Priznanje u znak zahvalnosti koje simbolizira trajnu vezu Grada i građana Sarajeva sa velikim prijateljem BiH i njenog glavnog grada", kazala je Karić ovom prilikom, i dodala: 

"Svijetu sada više nego ikada trebaju lideri koji zagovaraju mir, međusobno poštovanje i dijalog."  

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...