SPORAZUMNI PREKID: Toni Karačić više nije trener GOŠK-a

Uprava kluba zahvalila je treneru Karačiću na profesionalnom i predanom radu.

  • Sport

  • 12. Feb. 2024  12. Feb. 2024

  • 0

Nogometni klub GOŠK i trener Toni Karačić danas su sporazumno raskinuli ugovor.

Ova odluka dolazi nakon što su Uprava kluba i trener zajedno ocijenili da je to najbolji korak za budućnost ekipe.

Trener Karačić izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku raditi u NK GOŠK-u te je istaknuo čast koju je osjećao obavljajući tu ulogu.

“Bilo mi je iznimno zadovoljstvo i čast raditi u Nogometnom klubu GOŠK. U razgovoru s Upravom kluba zaključili smo da je najbolji potez sporazumni raskid ugovora kako bi ekipa u budućnosti ostvarila željeni rezultat, izjavio je Karačić.

Uprava kluba zahvalila je treneru Karačiću na profesionalnom i predanom radu te mu poželjela mnogo sreće u nastavku karijere.

“Ovaj sporazumni raskid ugovora otvara nove mogućnosti za obje strane. NK GOŠK će sada tražiti novog trenera koji će doprinijeti ostvarenju ciljeva kluba u budućnosti”, poručili su iz GOŠK-a.

Nogometni klub GOŠK i trener Toni Karačić danas su sporazumno raskinuli ugovor. Ova odluka dolazi nakon što su Uprava...

Objavljuje NK GOŠK GabelaPonedjeljak, 12. veljače 2024.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...