IZJAVA BAKE IZ ZAGREBA POSTALA HIT NA MREŽAMA: "Muž je u restoran vodio druge žene, na meni je štedio" (VIDEO)

Kako je rekla, više ne želi brak, ali joj ne manjka udvarača

  • Šareni svijet

  • 13. Feb. 2024  13. Feb. 2024

  • 0

Žena koja je bila u braku skoro šest decenija, nakon čega je ostala sama, postala je preko noći poznata u regionu zbog izjave o detaljima braka sa suprugom.

Neimenovana baka iz Zagreba odgovarala je na pitanja novinarke hrvatskog portala 24.sata, kada je izrekla dvije rečenice zbog kojih se mnogima steglo grlo.

Prvo je ispričala kako je u braku provela skoro šest decenija, a onda i da je muž u restoran na ručak vodio druge žene, a da je na njoj štedio.

Kako je rekla, više ne želi brak, ali joj ne manjka udvarača. 

– Ja sam 56 godina bila u braku, nikad se više ne bih vezala. Mislim, ima kandidata, jer ja nisam gola i bosa, a i ovi stari hoće da ih neko kupa, pere, čisti, hrani, a to meni više ne treba – rekla je simpatična bakica...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...