LANA PUDAR NAKON SVJETSKE BRONZE: "Hvala svima na podršci, ova medalja je posebna jer sam došla bez ikakvih očekivanja"

Mlada Mostarka je u današnjem finalu discipline 200 metara osvojila treće mjesto sa vremenom 2:07.92.

  • Sport

  • 15. Feb. 2024  

  • 0

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, osvojila je bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Mlada Mostarka je u današnjem finalu discipline 200 metara osvojila treće mjesto sa vremenom 2:07.92.

Nakon velikog uspjeha Lana se obratila bh. javnosti, a posebno hvala uputila je svim navijačima.

- Prije nego kažem išta vezano za trku moram da se zahvalim od srca svim ljudima koji su bili na bazenu i pružili mi ogromnu podršku. Hvala i svima koji su mi poslali veliki broj čestitki i poruka. Znači mi što sam imala veliku podršku na bazenu, kao nikada do sada - rekla je Lana, a potom se osvrnula na samu utrku:

- Što se tiče same trke na takmičenje sam došla bez očekivanja zbog problema i poteškoća koje sam imala na pripremama. Ova medalja jeste posebna i daje mi veliki motiv za daljni rad. Ono glavno je tek ispred mene i vidjet ćemo šta naredni period donosi. U svakom slučaju mnogo rada - dodala je najbolja bh. plivačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...