MUZAFERIJA ODUŠEVILA ŠVICARCE: Dobila nagradu za osvojeno četvrto mjesto (VIDEO)

Nakon osvajanja četvrtog mjesta u sedmoj spust utrci sezone Svjetskog kupa u švicarskoj Crans Montani u ukupnom poretku u toj disciplini zauzima 23. mjesto sa 69 bodova.

  • Sport

  • 17. Feb. 2024  17. Feb. 2024

  • 1

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija prisustvovala je i dobila nagradu za osvojeno četvrto mjesto u spust utrci Svjetskog kupa koja je danas održana u Crans Montani (Švicarska).

Voditeljica programa čak nije znala izgovoriti ime naše skijašice. Muzaferija joj je pomogla i izgovorila pravilno svoje ime, a onda se obratila okupljenima.

"Ova sezona je luda. Početak nije bio najbolji, ali sada sam ovdje. Stvarno sam sretna. Ne znam, ali uvijek sam dobra u Crans Montani. Stvarno volim ljude koji su ovdje, koji me bodre u cilju. Hvala vam", kazala je Muzaferija prilikom preuzimanja nagrade, nakon čega joj je voditeljica poželjela da nastavi pisati historiju skijanja u BiH.

Nakon osvajanja četvrtog mjesta u sedmoj spust utrci sezone Svjetskog kupa u švicarskoj Crans Montani u ukupnom poretku u toj disciplini zauzima 23. mjesto sa 69 bodova.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...