OBORILA SVE S NOGU: Margot Robbie prošetala crvenim tepihom u haljini koja je istakla njenu zavidnu figuru (FOTO)

Mnogi su se pitali hoće li stil Margot Robbie tokom sezone dodjele nagrada biti u ružičastom barbie stilu. No, kada je najljepša plavuša stigla na crveni tepih povodom dodjele nagrada BAFTA, svi su zaboravili na Barbie, a svi pogledu su bili usmjereni prema Margot.

  • Žena

  • 19. Feb. 2024  19. Feb. 2024

  • 0

Margot Robbie prošetala je crvenim tepihom na dodjeli nagrada BAFTA 2024. noseći zadivljujuću, custom Giorgio Armani Privé dizajn, haljinu izrađenu od crne i blijedoružičaste tkanine.

Haljina bez naramenica gotovo je u potpunosti bila prekrivena svjetlucavim crnim šljokicama - s iznimkom sjajne, satenske ružičaste siluete u sredini koja je počinjala tačno ispod poprsja i sezala sve do poda.

Gornji, središnji dio haljine sa srcolikim izrezom, bio je nalik na steznik, a poseban detalj činile su košarice na prsima prekrivene crnim, presijavajućim šljokicama. Haljine se nakon toga nastavljala vrlo usko do struka, snažno ga naglašavajući, a zatim preko bokova sežući sve do poda.

  Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyem           Foto: Profimedia 

Kombinacija kontrastne crne i nježne ružičaste stvorila je sjajni naglasak na Margotinu siluetu, a ovaj uski kroj haljine kreirao je figuru pješčanog sata. Kako bi dodala malo drame i više luksuza, Robbie je uparila haljinu s dugim crnim baršunastim rukavicama i crnim upečatljivim naušnicama s velikim dijamantima, prenosi Tportal.hr.

Margot je na crvenom tepihu pozirala sa suprugom Tomom Ackerleyem. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...