UHAPŠEN NA LICU MJESTA: Muškarac iz Laktaša s telefona šmrkao kokain pa odbio da se testira, riječ je o...

Oglasila se policija.

  • Hronika

  • 21. Feb. 2024  

  • 0

Lice iz Laktaša čiji su inicijali B.R. uhapšeno je zbog konzumiranja kokaina i odbijanja da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici banjalučke policije su prilikom obavljanja redovnih poslova uočili B.R. kako sa displeja mobilnog telefona konzumira kokain.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje, a uhapšeno lice se tereti za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

U saopštenju je navedeno da je banjalučka policija uhapsila i lice čiji su inicijali S.S. od kojeg je oduzeta staklena teglica sa 305 grama marihuane, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali J.R. uhapšeno je zbog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije su u 15.30 sati zaustavili putničko vozilo suzuki, kojim je upravljalo lice J.R, koje je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge i o tome je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...