ALBIN ZUHRIĆ OBJASNIO SVE: "Srđan Mandić je sramota Trojke. Pokušat će ga se riješiti"

"Kada bi se kladio na to šta će Mandić učiniti, izabrao bih da će..."

  • Politika

  • 21. Feb. 2024  21. Feb. 2024

  • 1

Iako o tome šute, jer je ljudima teško govoriti o vlastitoj sramoti, izgledno je da Srđana Mandića neće podrzati nijedna stranka Trojke na predstojećim izborima.

On je simbol njihovih lažnih obećanja i neuspjeha. Regresija tamo gdje su obećavali najveći progres. I zbog toga će se pokušati osloboditi tereta, i pretvarati da nikada nije bio njihov", ocijenio je Albin Zuhrić.

On je predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte Sarajevo i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

Zuhrić je na svom X-nalogu dalje napisao:

"Kada bi se kladio na to šta će Mandić učiniti, izabrao bih da će ga Konaković natjerati da se povuče, i smjestiti na neku direktorsku poziciju (zašto ne, čovjek koji je tako katastrofalno vodio općinu će sigurno dobro voditi neko javno preduzeće ili agenciju).

A možda se ipak odluči i ići samostalno i hrabro u poraz na izborima".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...