NIŠTA OD ZABRANE, HDZ-ov GRADONAČELNIK POPUSTIO POD PRITISKOM: Prijovićka upravo najavila koncert u Dalmaciji

"Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad”,  poručila je prije nekoliko trenutaka putem Extra FM-a, najavljujući spektakl u Zadru.

  • Estrada

  • 22. Feb. 2024  

  • 1

Turneja “Od istoka do zapada” se nastavlja, a regionalna zvijezda Aleksandra Prijović ne prestaje oduševljavati fanove, međutim čini se da gradonačelnik grada Zadra, Branko Dukić, neće biti zadovoljan najnovijom viješću.

Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad”,  poručila je prije nekoliko trenutaka putem Extra FM-a, najavljujući spektakl u Zadru.

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživaju u vrhunskoj produkciji i hitovima poput “Legitimno”, “Dam, dam, dam”, “Devet života”, “Bogata sirotinja”, “Psiho” te brojnih drugih koje publika na turneji o kojoj priča cijela regija – pjeva s Aleksandrom u glas.

Ništa od zabrana

Podsjetimo, nakon pet rasprodanih koncerata, fanovi itekako imaju o čemu pričati. U nedjelju 18. febaruar održan je posljednji koncert u Osijeku, kojeg je Prijović završila najavivši nastupe u Rijeci i Varaždinu. Tek nakon što ih je najavila, došlo je do novog rekorda ove Srpkinje.

Naime, u manje od dva dana Aleksandra je rasprodala dva koncerta u Rijeci te najavila treći. U Varaždinu je slična situacija, budući da je tamo najavila drugi nastup. Riječka dvorana Zamet te varaždinska Arena stoga mogu očekivati prave spektakle, po kojima je ova pjevačica nadasve poznata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...