TRAGEDIJA POGODILA SRBIJANSKI SPORT: Ubijen reprezentativac zemlje

Još jedan mladić S.M. koji je bio u društvu preminulog Savića zadobio je ubodne rane u grudima i lijevoj butini. Dvojica mladića prevezeni su u Hitnu, no Savić je podlegao povredama. 

  • Sport

  • 25. Feb. 2024  25. Feb. 2024

  • 0

Srpski reprezentativac Stefan Savić (23) ubijen je u noći između subote i nedjelje u Dunavskoj ulici, na Dorćolu u centru Beograda, kada mu je za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi, javlja Telegraf.rs.

Podsjetimo, to je jedan od tri odvojena napada nožem koja su se u Beogradu dogodila protekle noći.

Još jedan mladić S.M. koji je bio u društvu preminulog Savića zadobio je ubodne rane u grudima i lijevoj butini. Dvojica mladića prevezeni su u Hitnu, no Savić je podlegao povredama. 

Kako piše Telegraf, oko 1 sat poslije ponoći Hitna pomoć je dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. godišta, koji su zadobili u Dunavskoj ulici ubodne rane. Njih su napala dva nepoznata muškarca od kojih je jedan nožem povrijedio obojicu. Savić je usljed teških povreda preminuo, dok su drugom mladiću konstatirane lakše tjelesne povrede.

Preminuli Savić bio je reprezentativac Srbije i osvajač brončane medalje na svjetskom prvenstvu u MMA-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...