STRAVIČNA NESREĆA U MESNICI ‘SEMIĆ’: Radnica izgubila ruku na oštroj mašini

Nažalost, uprkos njihovim naporima, ruka nije mogla biti spašena.

  • Hronika

  • 25. Feb. 2024  

  • 0

U strašnom događaju u mesnici “Semić” u Bihaću, koja je poznata po kvaliteti svojih proizvoda, jedna od radnica doživjela je stravičnu nesreću koja ju je ostavila s teškim tjelesnim povredama.

U nesreži radnica je ostala bez ruke tokom redovnog radnog dana.

Iako detalji o tačnom uzroku ove nesreće nisu potpuno jasni, pretpostavlja se da je do incidenta došlo u vezi s radom na mašini za obradu mesa.

Radnica je odmah prevezena u Kantonalnu bolnicu, gdje su medicinski timovi uložili napore kako bi joj pomogli.

Nažalost, uprkos njihovim naporima, ruka nije mogla biti spašena.

Ovaj tragičan događaj ističe važnost stalne pažnje na sigurnost na radu, posebno u industrijama gdje radnici rukuju oštrim alatima i mašinama. Industrija mesa često uključuje složene operacije koje zahtijevaju preciznost i oprez kako bi se izbjegle povrede, javlja portal Krajina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...