MARINKO ČAVARA UZBURKAO DUHOVE: „Postoji informacija da je sve tu, da je neko uložio milione, da je samo treba…“

No, posebno je bio zanimljiv Čavarin istup vezan za tehničke izmjene izbornog zakona u BiH.

  • Politika

  • 26. Feb. 2024  

  • 4

Predsjedatelj Zastupničkog doma državnog Parlamenta Marinko Čavara kazao joj je kako vjeruje da ima dovoljno vremena za dogovor oko reformskih zakona koje od Bosne i Hercegovine traži EU za otvaranje pristupnih pregovora te najavio dva događaja u nadolazećoj sedmici: sastanak političkih čelnika u utorak, 27. februara u Mostaru i dan kasnije sjednicu Zastupničkog doma Parlamenta BiH.

No, posebno je bio zanimljiv Čavarin istup vezan za tehničke izmjene izbornog zakona u BiH.

Čavara je ponovio Čovićevu mantru o takozvanom legitimnom predstavljanju i najavio smjenu članova CIK-a BiH, ali je kazao i  kako postoji informacija o tome da je neko već uložio milione u opremu za nadzor izbornog procesa.

Video pogledajte od 05.50!

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...