NIJE SE MOGAO SUZDRŽATI: Nogometaš iz Kraljeve Sutjeske ogorčen pobjedničkom pjesmom na Dori -"Fuj, ovo je demonizam..."

Baby Lasagna je osvojio impozantnih 247 bodova od publike, a 74 boda od stručnog žirija.

  • Estrada

  • 26. Feb. 2024  

  • 0

Finale Dore 2024. ujedinio je publiku i žiri kao niko prije - Baby Lasagna ide na Eurosong predstavljati Hrvatsku.

Usprkos oduševljenoj naciji i raspamećenim pratiteljima Eurosonga na društvenim mrežama, pjesma i nastup mladog istarskog muzičara nisu oduševili Dejana Lovrena, legendarnog člana hrvatske nogometne reprezentacije, inače rodom iz Kraljeve Sutjeske.

-Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - napisao je nogometaš Lyona uz snimku Baby Lasagne na svom televizoru.

image

Podsjetimo, Baby Lasagna je osvojio impozantnih 247 bodova od publike, a 74 boda od stručnog žirija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...