SPECIJALCI NA TERENU: U toku je velika policijska akcija u Republici Srpskoj, pretresi i hapšenje u...

Prve snimke s lica mjesta.

  • Vijesti

  • 26. Feb. 2024  

  • 1

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijske uprave Bijeljina i Žandarmerije MUP-a Republike Srpske pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina realizuju akciju kodnog naziva "Mardelj". Akcija  

Akcija se odnosi na rasvjetljavanje krivičnih djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja u vezi sa omogućavanjem pritvorenim licima određenih pogodnosti, suprotno Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija Republike Srpske i Pravilniku o kućnom redu.

Akcija

Ustupljena fotografija 

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini vrše se pretresi pritvorskih i drugih prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina. 

Ustupljena fotografija 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...