SEKUNDE DO KATASTROFE: Objavljena snimka iz kabine kombija na koji je naletio voz, vozač je za dlaku izbjegao smrt...

Kad ga je konačno čuo, bilo je prekasno na bilo kakvu reakciju.

  • Šareni svijet

  • 26. Feb. 2024  

  • 0

Vozač vjerovatno ni sam nije mogao povjerovati šta se dogodilo, ali i kako je sve završilo.

Nalet voza na Amazonov dostavni kombi dogodio se još 2021. godine. Uslijed velike brzine voz je doslovno prepolovio dostavno vozilo i uništio sve iza sjedala vozača. Upravo ti milimetri spasili vozača od sigurne smrti, jer on je iz nesreće izašao bez ikakve ozbiljne ozljede.

Ime sretnika je Alexander Evans, a sad nam nova snimka otkriva pogled na nesreću iz kabine kombija. Možemo vidjeti i kako vozač provjerava promet, ali ne vidi jureći voz koji će ga koji trenutak kasnije doslovno pokositi.

Evans je doista pogledao preko lijevog ramena, ali nije vidio voz. Naknadno je otkrio kako je gluh na lijevo uho, pa nije mogao ni čuti voz i njegovu sirenu. Kad ga je konačno čuo, bilo je prekasno na bilo kakvu reakciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...