KJKP "RAD" OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Kada se kombi zaustavio, bacili su 15 cijelih kurbana u kontejner...

Radnici Radne jedinice Novo Sarajevo danas su, na intervenciju građana zbog odloženog ulja, ostataka hrane, voća i povrća, vanredno izašli na teren.

  • Hronika

  • 22. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo će izdati prekršajni nalog i počinioc će se sankcionisati - stoji u objavi KJKP Rada

Radnici Radne Jedinice Novo Sarajevo, danas su na intervenciju građana zbog odloženog ulja, ostataka hrane, voća i povrća vanredno izašli na teren i ispraznili, te je organizovano pranje i dezinfekcija kontejnera u ulici Hamdije Čemerlića, kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa i stvaraje potencijalne zaraze na visokim temperaturama - saopćeno je iz KJKP Rad.

No, ovo javno preduzeće na svojoj stranici danas je objavilo i fotografiju kontejnera pretrpanih smećem, a pored njih i vozilo iz kojeg je, kako se navodi, izbačeno 15 kompletnih kurbana.

"Radujemo se aktivnom učešću građana u suzbijanju pojava koje narušavaju nivo javne higijene u naseljima.
Uslikano vozilo iz kojeg je izbačeno 15 kompletnih kurbana u kontejner u naselju Blažuj, Općina Ilidža.
Kantonalna Uprava za Inspekcijske Poslove Kantona Sarajevo će izdati prekršajni nalog i počinioc će se sankcionisati", piše u objavi KJKP Rada uz ovu fotografiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...