CIJENE GORIVA LETE U NEBO: Od ponoći u susjedstvu skuplji benzin i eurodizel, cijena lož ulja će…

Posljednje promjene cijena bile su 13. februara.

  • Ekonomija

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

U Crnoj Gori benzin je od ponoći poskupjelo četiri centa, a eurodizel jedan cent, saopćeno je iz Ministarstva energetike i rudarstva Crne Gore.

"Eurosuper 95 i 98 poskupjeće po četiri centa i u narednih 15 dana će koštati 1,57 eura, odnosno 1,61 euro. Cijena eurodizela biće veća jedan cent i iznosiće 1,52 eura. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena na 1,45 eura", navodi se u saopćenju.

Posljednje promjene cijena bile su 13. februara, kada su sve vrste goriva poskupjele dva do pet centi. Naredni obračun bit će 11. marta, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važit će od 12. marta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...