ODVAŽNO IZDANJE: Na crvenom tepihu Zendaya nema konkurenciju, stigla u haljini koja ne trpi donje rublje (FOTO)

Nakon što je "srušila" internet u robotskom odijelu Thierryja Muglera iz 1995. godine, slavna Zendaya i stilist Law Roach priredili su novu modnu poslasticu.

  • Žena

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

Zvijezda serije "Euforija" i ZF franšize "Dune", složit će se brojni, podigla je modnu ljestvicu previsoko, no sa stilistom Lawom Roachom još uvijek ima puno aseva u rukavu, što dokazuju iz sedmice u sedmicu. 

Na crvenom tepihu ponovno je imala svu pozornost, ovoga puta u senzacionalnoj bijeloj haljini dizajnera Stéphanea Rollanda.

Zendaya

            Foto: Profimedia

Predstavljena u kolekciji za novu sezonu proljeće/ljeto, kako prenosi Tportal.hr, ističe se futurističkim izgledom postignutim odvažnim prorezom na području torza i bedara, ali i zlatnim skulpturalnim aplikacijama pri samom dnu.

Ovu, i više nego upečatljivu, kreaciju za njujoršku premijeru filma "Dune 2" 27- godišnja Zendaya naglasila je bujnom, valovitom frizurom, uz dijamantno prstenje brenda Bulgari za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...