PREDSJEDNIK HRVATSKE IZVNERVIRAO NAVIJAČE POPULARNOG KLUBA: Uvredljivi grafiti protiv Zorana Milanovića, spominjali i Dodika (FOTO)

Neki od grafita su uvredljivi

  • Regija

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

U centru Splita, u Marmontovoj ulici i na Zapadnoj obali, jutros su osvanuli grafiti protiv gradonačelnika Ivice Puljka, dogradonačelnika Bojana Ivoševića i predsjednika države Zorana Milanovića.

Neki od grafita su uvredljivi, piše Index.

Na jednom se spominju i Putin i Dodik.

“Puljak lopove plaćaš autobuse, a nas si izbacio iz podruma i s pazara”, glasi jedan grafit, koji se po svemu sudeći odnosi na to što je splitski gradonačelnik Dioklecijanove podrume i Pazar čistio od štandova.

Ostali grafiti koji su osvanuli preko čitavih zidova u Splitu su: “Ivoševiću od Hajduka odje*i”, “I Milanovića povedi! Je*o te Putin i Dodik!” i “Milanović – ruska kur*a!”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...