KO KAKO STOJI: Hrvatska prva na kladionicama za Eurosong, Ukrajina druga

Takmičenje će se održati u Malmou u Malmo Areni 7, 9. i 11. maja.

  • Show

  • 29. Feb. 2024  29. Feb. 2024

  • 0

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna (28) prestigao je ukrajinske predstavnice na kladionicama za Eurosong i našao se na prvom mjestu. Trenutno su mu šanse za pobjedu, kako predviđaju, 14 posto.

Ukrajina i predstavnice Alyona Alyona i Jerry Heil su se našle na drugom mjestu, nakon što su duže vrijeme bile iznad svih.

Na brojnim kladionicama je koeficijent za pobjedu Baby Lasagne između 4 i 5, uključujući i one najpoznatije kladionice. Dobro kotiraju i predstavnici Irske, Belgije, Italije i Švedske. Ko će biti pobjednik saznat ćemo u maju.

Takmičenje će se održati u Malmou u Malmo Areni 7, 9. i 11. maja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...