ŠTA SE DOGAĐA U TURSKOJ: Jesu li Fenerbahce i Galatasaray namjerno ispali iz Kupa...

Naime, Galata je ugostila Karagumruk i bila apsolutni favorit.

  • Sport

  • 01. Mar. 2024  

  • 0

Nakon što je Fenerbahce Edina Džeke i Radeta Krunića prekjučer poražen od Ankaragucua s čak 3:0, te se oprostio od Kupa, ista sudbina sada je sinoć zadesila i njihovog ljutog rivala, Galatasaray.

Naime, Galata je ugostila Karagumruk i bila apsolutni favorit. Gostima niko nije davao šanse za pobjedu, no na kraju su slavili.

Poveo je Karagumruk već u šestoj minuti. Domaćin nije uspio da izjednači i vrati se u meč, ali uspjeli su gosti postići još jedan pogodak i to u samoj završnici. Šest minuta prije kraja Mendes na asistenciju Mora pogodio za veliko slavlje autsajdera.

Image

Galata je tako upisala poraz, a turski mediji bruje o tome je li poraz namjeran ili ne.

Trenutno Galatasaray ima dva boda prednosti nad Fenerom, a u narednom kolu igra derbiju sa ekipom Bešiktaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...