IZRAĐENA U PROLJEĆE 1992. GODINE: Znate li gdje se nalazi prva zastava Republike Bosne i Hercegovine? (FOTO)

Izbušenu gelerima, sačuvao ju je prof. dr Enver Imamović i poslije agresije predao u Historijski muzej BiH", napisao je Abazović uz objavu.

  • Društvo

  • 01. Mar. 2024  01. Mar. 2024

  • 0

Turistički vodič Afan Abazović na svom X. nalogu (bivši Twitter) podijelio je zanimljivu fotografiju i priču, piše portal Radiosarajevo.ba.

"Prvu zastavu Republike Bosne i Hercegovine, koja se vihorila na zgradi Predsjedništva proljeća 1992., odštampao je grafički atelje Linea u vlasništvu Salema Malovića.

Izbušenu gelerima, sačuvao ju je prof. dr Enver Imamović i poslije agresije predao u Historijski muzej BiH", napisao je Abazović uz objavu. Abazović je na mrežama objavio i snimak zastave. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...