"TO JE BILA HISTORIJSKA ODLUKA": Predsjednik SDA Sandžaka uputio čestitke Komšiću i Izetbegoviću

Borba za iste ciljeve traje sve do danas.

  • Regija

  • 01. Mar. 2024  

  • 0

Povodom 1. marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitke predsjedavajućem Predsjedništva BiH Željku Komšiću, i predsjedniku Stranke demokratske akcije Bakiru Izetbegoviću.

U čestitki predsjedavajućem Predsjedništva BiH Željku Komšiću pored ostalog navodi se:

"U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka Vama i građanima BiH upućujem najiskrenije čestitke povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Te 1992. godine građani Bosne i Hercegovine donijeli su historijsku odluku, da žele nedjeljivu, nezavisnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana i naroda.

Borba za iste ciljeve traje sve do danas.

Bosanski patriotizam uspješno odoljeva svim štetnim nasrtajima i jača ubjeđenje da Bosna i Hercegovina može biti jedinstvena suverena, jaka i stabilna pravna država, zasnovana na vladavina prava i jednakost pred zakonom”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...