POLICIJA TRAGA ZA POČINIOCIMA: Nepoznata lica porušila tablu “Dobro došli u Republiku Srpsku”, nalazi se pored puta u...

O svemu je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

  • Hronika

  • 02. Mar. 2024  02. Mar. 2024

  • 4

Nepoznata lica porušila su tablu “Dobro došli u Republiku Srpsku”, koja se nalazi pored puta u mjestu Luke kod Vlasenice, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Iz policije navode da su im radnici “Zvornik puteva” prijavili da su uočili da je porušena tabla sa natpisom “Dobro došli u Republiku Srpsku” na putu Zvornik – Vlasenica u mjestu Luke.

Po prijavi su postupili pripadnici Policijske stanice Vlasenica, potvrdili navode i izvršili uviđaj.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio da mu se dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom d‌jelu oštećenje ili oduzimanje tuđe stvaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...