ČUDNA JADA OD MOSTARA GRADA: Nestao kip Brucea Leeja iz mostarskog parka, policija na terenu...

Autor brončanog kipa Brucee Leeja je zagrebački akademski kipar Ivan Fijolić.

  • Društvo

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Kip Brucea Leeja protekle noći nestao je iz mostarskog parka Zrinjevac.

Iz gradske uprave nismo uspjeli dobiti informaciju je li statuta hongkonško-američkog glumca i majstora borilačkih vještina možda izmješten zbog sanacije ili popravke, a da se nešto događa potvrđuje izlazak mostarske policije na teren.

Stanovnici obiteljske kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini kazali su kako je Bruce Lee bio na svom mjestu proteklog dana i da je preko noći jednostavno nestao.

Kip Bruce Leeja postavljen je u park Zrinjevac 2005. godine na inicijativu mostarskog književnika Veselina Gatala i Nine Raspudiću, koji trenutno obnaša dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru.

Autor brončanog kipa Brucee Leeja je zagrebački akademski kipar Ivan Fijolić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...