NAKON BANJE LUKE: Oklopna borbena vozila MUP-a RS na području Laktaša, oglasila se policija...

Iz MUP-a je saopćeno da će vježba biti realizovana od 8.00 do 15.00 sati.

  • Vijesti

  • 07. Mar. 2024  

  • 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske danas će u mjestu Rajčevci na području Laktaša realizovati taktičko-pokaznu vježbu. 

Iz MUP-a je saopćeno da će vježba biti realizovana od 8.00 do 15.00 sati.

- Vježba bi mogla privući pažnju građana koji se nađu u blizini navedenih lokacija, pa u vezi s tim obavještavamo građane da ne postoji nikakava opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini pomenute lokacije i nema razloga za uznemirenost, navodi se u saopćenju.

Tokom vježbe, u kojoj će učestvovati pripadnici Centra za obuku, Žandarmerije i Uprave za policijsku podršku MUP-a Srpske, bit će korištena borbena oklopna vozila.

Podsjetimo, MUP RS jučer je održao pokaznu vježbu i u tri banjalučka naselja.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...