SEBIJA IZETBEGOVIĆ NAKON DANAŠNJE PUCNJAVE: "Šta bi još trebalo da se desi da Okerić shvati da je potrebno sazvati hitnu tematsku sjednicu"

"Koliko mrtvih i povrijeđenih sugrađana treba biti da bi Okerić shvatio da stanje nije dobro..."

  • Mini market

  • 08. Mar. 2024  

  • 0

U pucnjavi na Baščaršiji u Sarajevu danas je ranjena djevojka. Ona je prebačena u KCUS, a napadač je uhapšen.

Nakon današnjeg događaja oglasila se i zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Sebija Izetbegović.

"Danas na Baščaršiji ranjena djevojka i to usred dana. Moglo je stradati i više ljudi.

Šta bi još trebalo da se desi da Elvedin Okerić shvati da je potrebno sazvati hitnu tematsku sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo o stanju sigurnosti?

Koliko mrtvih i povrijeđenih sugrađana treba biti da bi Okerić shvatio da stanje nije dobro i da je neophodno razgovarati o tome?", poručila je Izetbegović.

Danas na Baščaršiji ranjena djevojka i to u sred dana. Moglo je stradati i vise ljudi. Šta bi još trebalo da se desi da...

Objavljuje Sebija IzetbegovicPetak, 8. ožujka 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...