DOK RODITELJI POSMATRAJU I APLAUDIRAJU: Djeca u školi u Srbiji horski pjevaju kontroverznu Breskvicinu pjesmu (VIDEO)

Pjesma stihovima i scenografijom jasno aludira na "vraćanje Kosova Srbiji"

  • Estrada

  • 12. Mar. 2024  

  • 1

Nesuđena predstavnica Srbije na Eurosongu, Anđela Ignjatović Breskvica, i dalje je top tema u tamošnjim medijima jer se bura oko njenog neodlaska na ovo takmičenje ne smiruje.

Ipak, sudeći prema svemu što možemo vidjeti, njena kontroverzna pjesma "Gnezdo orlovo" postala je pravi hit, posebno među djecom koja su njeni najveći fanovi. 

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak iz jedne škole u Srbiji, na kojem djeca zajedno u horu pjevaju Breskvicinu pjesmu, dok njihovi roditelji ponosno posmatraju i aplaudiraju.

Podsjetimo, ova pjesma stihovima i scenografijom jasno aludira na "vraćanje Kosova Srbiji", iako njeni autori to (ne)vješto pokušavaju prikriti.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...