EVO ŠTA JE SA POZNATIM PJEVAČEM KOM SU JEDVA SPASILI ŽIVOT: Pomiješao lijekove i alkohol, sad se oglasio...

Umalo se otrovao, zbog čega je hitno hospitalizovan

  • Estrada

  • 12. Mar. 2024  

  • 0

Pjevač i vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, Bojan Tomović (41) hitno je hospitalizovan nakon što se umalo otrovao alkoholom koji je pomiješao sa lijekovima.

Nezgoda se dogodila na Dan žena, 8. marta, kada je Tomović pjevao u jednom restoranu u Somboru.

"Za 8. mart sam uz tamburaše pjevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lijekovima za 'bipolar' i bolove, da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to htio. Ponijela me je atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao"", rekao je Bojan Tomović za "Republiku", a sada se ponovo oglasio o nezgodi.

Pjevač je istakao da mu nije bila namjera da oduzme sebi život.

"Nisam pokušao da se roknem, niti imam namjeru, samo sam 'malo' popio. Živa duša", naveo je on i poslao važnu poruku:

"Poruka za sve koji su na bilo kakvim lijekovima: 'Zaboravite alkohol'. Eto, bar neka pouka iz ovoga", naveo je Bojan Tomović.

alt

Sada je nastavio sa svojim životom, navodno, sa naučenom poukom. A na sve je još kratko rekao:

"Ma, kome se ja pravdam? Živela k***obolja". naveo je pjevač koji se potom posvetio reklamiranju svojih novih pesama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...