BUDITE OPREZNI: Pogledajte kako u banjalučkoj trgovini varaju kupce...

I ovo nije prvi put, navodi ona,  da se ovako nešto dešava.

  • Društvo

  • 13. Mar. 2024  

  • 0

Trgovci na razne načine varaju one koji im svakodnevno ulaze u prodavnice.

Jedan od primjera je i jedna gramaža, manja na pakovanju, a druga veća na računu.

"Došla sam kući i slučajno sam pogledala na račun. Upoređujem i vidim da na pakovanju mahuna koje sam kupila na računu piše da teže 700 grama, a na pakovanju 600 grama", ispričala je za "Glas Srpske" Jelena N, koja je namirnice kupila u jednom banjalučkom marketu.

 

I ovo nije prvi put, navodi ona,  da se ovako nešto dešava.

"Slična situacija je i sa pakovanjem kečapa, jedna gramaža i to manja je na samom pakovanju, a druga veća na računu. Trgovci bi trebali da poštuju one koji im svakodnevno svraćaju, a ne da ih ovako varaju. Ovdje ima posla i za inspekciju", navodi Jelena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...