ALEKSANDAR RAKOVIĆ, RATNOHUŠKAČKI ZAGOVARATELJ „SRPSKOG SVETA“:  „Susret Andrije Mandića i Milorada Dodika bio je susret srpskog jedinstva…“

Velikosrpski nacionalist blizak režimu Milorada Dodika ponovo je uzburkao javnost u regionu.

  • Regija

  • 13. Mar. 2024  

  • 1

Aleksandar Raković, agresivni ratnohuškački velikosrpski nacionalist blizak režimu Milorada Dodika ponovo je uzburkao javnost u regionu.

-Nakon što Skupština Crne Gore nije izglasala smjenu predsjednika Andrije Mandića na inicijativ DPS-a, Madić je izašao još jači, a sa njim i srpska nacionalna stvar u Crnoj Gori, izjavio je Aleksandar Raković.

Dodaje da se time pokazalo koliko je oslabio secesionistički pokret.

Demokratska partija socijalista i koalicioni partneri tražili su smjenu Mandića zbog isticanja srpske trobojke u kabinetu predsjednika Skupštine Crne Gore, zbog prisustva u izbornoj noći u štabu Srpske napredne stranke, kao i prijema predsjednika Srpske Milorada Dodika tokom nedavne zvanične posjete Podgorici.

-U nedavnom susretu Mandića i Dodika nije bilo ništa sporno, i to je bio susret srpskog jedinstva - rekao je srbijanski povjesničar i zagovaratelj „srpskog sveta“ Aleksandar Raković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...