LEGENDARNI (SVEMOĆNI) GLUMAC: Chuck Norris ima 84 godine i danas je gotovo NEPREPOZNATLJIV (VIDEO)

Chuck Norris je ustvari postao slavan sasvim slučajno. Tijekom 1950-ih i 1960-ih služio je vojni rok kada se zainteresirao za borilačke vještine što ga je s vremenom odvelo u glumačke vode

  • Šareni svijet

  • 13. Mar. 2024  

  • 1

Chuck Norris (84) kao dijete nije namjeravao biti glumac, a pogotovo ne ovako slavan, no njegova ljubav prema borilačkim vještinama odvela ga je na potpuno neočekivani put. Mnogi obožavatelji ga pamte kao muškarca s bradom i podužom, bakrenom kosom, ali on već dugo ne izgleda tako.

To se može vidjeti u videu koji je nedavno objavio povodom svoga 84. rođendana.

"Možda imam 84, ali osjećam se kao da mi je 48", rekao je s osmijehom na licu u videu u kojem trenira boks.

Glumac je ustvari postao slavan sasvim slučajno. Tokom 1950-ih i 1960-ih služio je vojni rok kada se zainteresirao za borilačke vještine što ga je s vremenom odvelo u glumačke vode.

Tokom 1970-ih i 1980-ih bio je jedan od najvećih akcijskih zvijezda u Hollywoodu.

Od 1988. je u braku s Genom O'Kelley s kojom ima troje djece; Dakotu, Dinu i Danilee. S bivšom suprugom Diane Holecheck ima dva sina; Mikea i Erica.

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...