ODGAJATELJICA U VRTIĆU PRIZNALA: Mrzim svoj posao, jedan tip roditelja me tjera da dam otkaz

Požalila se i na manjak osoblja u vrtiću te na hrpu papirologije.

  • Šareni svijet

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

ODGOJITELJICA u jaslicama otkrila je da mrzi svoj posao, a o otkazu razmišlja svaki put kad se susretne s jednim tipom roditelja. Iako je na novom radnom mjestu tek dva tjedna, već razmišlja o promjeni zanimanja.

"Neki roditelji misle da su potrebe njihove djece jedino o čemu bismo trebali razmišljati, nauštrb druge djece", napisala je na roditeljskom forumu Mumsnet.

Postoje i drugi razlozi zbog kojih se više ne želi baviti tom profesijom.

"Često radim predugo, od 7:30 do 18:30. Muka mi je od mijenjanja više od 20 pelena dnevno. Plaća je smiješna za ono što radimo, a nakon svake smjene jako me bole koljena i stopala. Nemate ni minutu za sebe", navela je.

Požalila se i na manjak osoblja u vrtiću te na hrpu papirologije.

"Osjećam se kao da nemam nikakvu ravnotežu između posla i privatnog života. Svaki petak dođem doma kasno i nemam vremena ni za što. Jesam li nerazumna jer želim dati otkaz i pronaći posao u maloprodaji ili uredu", upitala je druge.

Korisnici suosjećaju s njom. Njih 84 posto složilo se da bi trebala promijeniti posao.

"Svako ima pravo promijeniti posao", "Žao mi je kad se loše postupa s osobljem", "Muka mi je kad razmišljam o radnom danu kakav opisujete", "Sigurna sam da ti nije ugodno, odgojitelji definitivno zaslužuju bolje plaće", neki su od komentara.

(Index.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...