SVEČANO MODNO IZDANJE: Sharon Stone u bluzi s "poplunom" koja najbolje ide uz klasične crne hlače (FOTO)

Sharon Stone bila je jedna od gošći i prezenterica na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards održanoj u Los Angelesu.

  • Žena

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

Ova godišnja nagrada dodjeljuje se LGBTQ medijskim osobama koje su napravile značajnu razliku u povećanju vidljivosti i promicanju prihvaćanja LGBTQ osoba i problema.

Sharon Stone na pozornici je dodijelila nagradu Stephen F. Kolzak glumici Niecy Nash, a za tu svečanu priliku Sharon je odabrala i svečano modno izdanje.

 

Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 3Foto: Profimedia

Satenske hlače užih nogavica i visokog struka spojila je s bijelom bluzom na preklop koja ima dodatak u obliku dugačkog voluminoznog plašta bijele boje s elegantnim dezenom lišća crne boje. Plašt svojim oblikom nalikuje poplunu, a svakako je riječ o vrlo ekstravagantnom dodatku klasičnoj bluzi, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...