VUKANOVIĆ ŠOKIRAO KOD HADŽIFEJZOVIĆA: „Želim biti predsjednik Bosne i Hercegovine! Stanivuković je derište, veći mi protivnik od monstruma Dodika…“!

"Da sam član Predsjedništva BiH, bio bih svačiji član Predsjedništva! Išao bih od mjesta do mjesta i pričao priče o pomirenju! Ovdje se garantovano može normalno živjeti", kazao je on.

  • Politika

  • 16. Mar. 2024  

  • 1

„Mi nemamo cigar da smotamo! Draško je razmaženo, pokvareno, iskompleksirano tajkunsko derište! Draško poslušniji Dodiku od njegovih ljudi! Mogao bi biti njegov portparol! Draško je i korumpiran i ucijenjen! On je Dodikova marioneta! Želio bi biti novi Dodik, a samo je jedno veliko razočarenje! Raspakovat ću ga dokraja! Draško mi je veći politički protivnik i od Dodika i SNSD-a! Dodik monstrum! Psovao mi mrtvog oca osam dana nakon njegove sahrane! Ovo je na ivici fizičkog sukoba! Hoće da me isprovociraju! Dolaze mi kući i maltretiraju mi majku i provociraju! Znaju moj karakter; hoće da poludim, napravim skandal, pa da me privedu, uhapse i proglase ludim! Neće im proći!”, kazao je Nebojša Vukanović gostujući u programu Face TV.

“Otvaranje EU pregovora je licemjerstvo EU! Mi smo totalitarno društvo! Imate korumpiranu zemlju! Nikakve institucije ne funkcionišu! Ako se Vojin Mitrović, koji je bio ratni profiter, hvali da ima 600 miliona KM, zamislite koliko bogatstvo ostali imaju! Meni je žao srpskog naroda kojem pripadam, a koji je dozvolio da lola i prevarant Dodik nas tako ponižava! Sa Dodikom neću ni u crkvu ni u džamiju! Prokleo me! Šta Dodiku znači plata kad ima milione? RS je htjela obračun sa ‘UniCredit bankom’ zbog toga što je ta banka blokirala račun Dodiku! Da nije stranaca, MMF-a, davno bi RS finansijski pukla! Korumpirani zapadnjaci ne žele da nam daju fer i poštene izbore i videonadzor i skener na izborima! Dodik se nagodio sa strancima!

Vukanović o Stanivukoviću

“Ja sam odmah nakon što je Stanivuković došao na vlast vidio sve! To tajkunsko razmaženo dijete počelo je da izvodi svoje šarlatanske predstave! Stanivuković je sluga tajkuna! Prodao je i iznevjerio i nas i narod! Šta me boli briga šta je na Draškovom snimku! Možda je bila neka žurka, možda je popio, pa se nešto dogodilo! Mogao je biti častan i priznati! U najgorem slučaju, bolje da se časno povukao! Ucijenjen je i korumpiran! Ako Borenović podrži Stanivukovića, Stanivuković će mu slomiti vrat! Dodik nikoga ne poštuje – sve će ih iskoristiti! Amerikanci i dalje igraju igre sa Miloradom Dodikom! Dodik je Amerikancima rasprodao sva rudna bogatstva!

Sve što Zapad i Evropljani traže – on ispunjava, a onda daje velike izjave ovdje protiv njih! Nikada ne mogu zaboraviti Dodiku kada mi je nakon što mi je otac umro psovao upravo tog mrtvog oca! Da sam član Predsjedništva BiH, bio bih svačiji član Predsjedništva! Išao bih od mjesta do mjesta i pričao priče o pomirenju! Ovdje se garantovano može normalno živjeti!”

“Korumpirani zapadnjaci ne žele da nam daju fer i poštene izbore i videonadzor i skener na izborima jer se Dodik nagodio s njima! Dodik je Amerikancima rasprodao sva rudna bogatstva, a onda priča protiv njih!”, kazao je Nebojša Vukanović.

“Kandidovao bih se za člana Predsjedništva BiH! Vrijeme je da živimo normalno! Mene svi dočekaju odlično, gdje god da se pojavim! Spočitavaju mi da sam ‘probosanac’, da sam izdao Srbe… Ja volim ovu državu! Moramo se između sebe pomiriti! Svi smo jednaki…”, kazao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...