MIRSAD HADŽIKADIĆ BURNO REAGOVAO: "Sveti hrvatski izbori i ponižavanje Bosne i Hercegovine"

Tako danas Čović proglasi hrvatske izbore svetkovinom, a dan njihovog održavanja najavio je kao neradni u Bosni i Hercegovini. 

  • Politika

  • 17. Mar. 2024  

  • 2

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić oglasio se na Facebook profilu povodom predstojećih izbora u Hrvatskoj i kako se to reflektira na Bosnu i Hercegovinu. Hadžikadićev status prenosimo u cjelosti: Nijedan dan u Bosni i Hercegovini izgleda ne može proći bez ponižavanja njenih institucija i nje same i to od strane onih koji su plaćeni da je štite i rade u njenom najboljem interesu.  Tako danas Čović proglasi hrvatske izbore svetkovinom, a dan njihovog održavanja najavio je kao neradni u Bosni i Hercegovini.  Pred vratima Evropske unije, Čović i Dodik ne prestaju pokazivati da oni od svojih agendi koje za cilj imaju uništenje države i ostvarenje velikonacionalnih i velikodržavnih tendencija susjeda, neće odustati. Nikakva obećanja fondova i brzog novca koji će na kraju najviše ugrabiti vlastodršci nam neće vratiti poštovanje državi.  To poštovanje možemo nametnuti jedino mi sami. A ni EU nam neće donijeti sreću ako ćemo dozvoliti da nas naši lideri svakodnevno ponižavaju i da obezvređuju i negiraju sve što je državno i naše, bosanskohercegovačko.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...