„JE LI SAMO NACISTA PUTIN PRAVI IZBOR ZA RS KOJU PREDSTAVLJATE…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove najave, oglasio se i Dragan Bursać…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon najave predsjednika bh. entiteta Republike Srpska Milorada Dodika.

Naime, Milorad Dodik je kao „znak prijateljstva Republike Srpske i Ruske Federacije i u čast pobjede Vladimira Putina na predsjedničkim izborima“, za večeras najavio da će Palata Republike biti osvijetljena u bojama ruske zastave.

Uslijedile su burne reakcije, a reagirao je i banjalučki novinar i kolumnist Dragan Bursać.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Nešto ranije Dodik je uputio čestitku ruskom diktatoru na pobjedi.

-Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubjedljivom pobjedom na predsjedničkim izborima, potvrda je da predsjednik Vladimir Putin ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru. Pobjeda predsjednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvijek možemo osloniti i koji brine o našem narodu. Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svijetu održati tradicionalne vrijednosti i da neće postati mjesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu. Čestitam predsjedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svijetu, poručio je Dodik.

No, i ovoga puta nije prošlo bez reakcija.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...