NIJE MALA STVAR: Opozicionar tvrdi da je Ana Brnabić svaku porodicu u Srbiji zadužila za 5.000 eura

Dodao je da je Srbija postala lider u korupciji, padu demokratije i medijskih sloboda.

  • Regija

  • 18. Mar. 2024  

  • 2

"Od kada se učlanila u Vučicevu vlast, a onda i stranku Ana Brnabić je svaku porodicu zadužila za 5.000 eura što je više nego što su ih zadužile sve vlade od Drugog svetskog rata do danas", izjavio je Branko Miljuš, narodni poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde, prenosi Nova.rs.

“Jasni su razlozi zbog kojih je Milenko Jovanov umesto da obrazloži zasto je Vučić predložio Anu Brnabić za predsednicu Skupštine vređao opozicione birače i njihove predstavnike proglašavajući ih nacistima” izjavio je Branko Miljuš, narodni poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde i naglasio da su svi ti razlozi vezani za rezultate njenog dosadašnjeg političkog angažmana.

Dodao je da je Srbija postala lider u korupciji, padu demokratije i medijskih sloboda.

“Od kada se učlanila u Vučicevu vlast, a onda i stranku Ana Brnabić je svaku porodicu zadužila za 5.000 evra što je više nego što su ih zadužile sve vlade od Drugog svetskog rata do danas, cene hrane su rekordno povećane, Srbija je postala lider u korupciji, padu demokratije i medijskih sloboda”, napominje Miljuš.

Istakao je da je za to vrijeme Srbija postala sigurna kuća za kriminalce sa kojima su povezani pojedinci iz vrha države, a provedena je izborna prevara koju su dokazali međunarodni posmatrači koje je upravo Brnabić pozvala da nadgledaju izborni proces.

“Zbog svega ovoga ljudi iz Srbije beže trbuhom za hlebom i mozgom za dostojanstvom, o čemu svedoče i to što je za vreme mandata Ane Brnabić našu zemlju napustilo skoro pola miliona ljudi, a u 2023. godini rođeno je najmanje beba od kada se vodi evidencija” ističe Miljuš.

Miljuš je zaključio "da je period u kome je, kako Vućić tvrdi, Brnabić najviše napredovala, period u kome su građani Srbije branili svoje pravo da slobodno glasaju ali i svoje reke, ulice, trgove i gradove od vlasti koja je otela državu i tvrdi da sistem nije zakazao čak ni onda kada dete ubije decu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kao ni kada nasilnik kome su idoli rijaliti zvezde pobije mlade ljude u Duboni i Malom Orašju".

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...